Tengernyi kaland az Adrián 



Készülj egy ízutazásra, ami elrepít az Adriai-tenger partjára!
Csatlakozz különleges főzőiskolánkhoz, ahol autentikus dalmát tengeri ételeket készítünk – és persze meg is kóstolunk!

A főzőkurzus menüje:
Polip saláta (Salata od Hobotnice)
Frissítő, fűszeres előétel, ahogy a horvát tengerparton készítik.
Fekete kagyló buzara módra (Dagnje na Buzaru)
Egy klasszikus dalmát fogás fehérborral, fokhagymával, petrezselyemmel.
Fekete rizottó (Crni Rižot)
Tintahal tintával készített selymes rizottó – az egyik legizgalmasabb mediterrán ízélmény.
+ Ajándék desszert!
Meglepetés édes finomság a végére.

Frissítő, fűszeres előétel, ahogy a horvát tengerparton készítik.

Egy klasszikus dalmát fogás fehérborral, fokhagymával, petrezselyemmel.

Tintahal tintával készített selymes rizottó – az egyik legizgalmasabb mediterrán ízélmény.

Meglepetés édes finomság a végére.


Jelentkezés:

Tarts velünk egy fantasztikus kulináris utazásra!
Hozd magaddal a jókedved és az éhséged – mi pedig gondoskodunk az Adriára emlékeztető ízekről és hangulatról! 



Kevesebb jelenjen meg